Plantaža lešnika

Želeli smo plantažu, daleko od gradske gužve. Želeli smo da uživamo u prirodi i da imamo plodove koje smo sami uzgajali.
Lešnik je izuzetno hranljiv i cenjen. Odlučili smo se za lešnik najkvalitetnijih italijanskih sorti. Plantaža postoji od 2015. godine.
Potrebno je 5 godina da se dobije prvi rod. Sa prvim rodom rodile su se i nove ideje o našim proizvodima.

Naturalija

Naturalija je nastala kao inspiracija za zdrave proizvode. Ideja je bila da naše lešnike spakujemo u teglice. A posle se ideja o teglicama proširila i na čokolade.  Dok mi spremamo proizvode vi uživajte u zdravim receptima. Na našem Blogu i Wiki stranici pronađite vaše inspiracije za zdravu ishranu i mnoge korisne informacije o zdravlju i zdravim navikama. 

Naše vrednost

Kvalitet

Sarađujemo sa najboljim stručnjacima iz oblasti tehnologije, dizajna i marketinga.
Naši saradnici imaju dugogodišnje iskustvo i osvojene nagrade iz oblasti kojima se bave.

Jedinstvenost

Naši proizvodi su jednistveni na tržištu. Svi sastojci su 100% prirodni.
Donosimo inovacije i visok kvalitet. Cilj nam je da poslujemo na našem tržištu prvenstveno.

Inspiracija

Inspirišemo na promene, razumevanje, zdrave navike, važnost ishrane, saradnju sa prirodom. Na našem sajtu ćete pronaći inspirativne recepte i puno saveta nutricioniste

Transparentnost

Želimo da znate od početka gde nastaju naši proizvodi, koje sirovine koristimo, od koga ih kupujemo. Koje mašine korsitimo. Gde se nalazi naša plantaža, gde se nalazi naša proivodnja. Smatramo da je iskren odnos najbolji odnos.

Testimonijali

Imala sam prilike da probam lešnike i izuzetno su mi se dopali. Koristim orašaste plodove u ishrani. Koristim ih u kolačima i kao zamenu za grickalice. Nadam se da ću uskoro probati i krem u teglici koji sam imala prilike da probam na degustaciji i sigurno ću ga koristiti jer moja ćerka obožava palačinke.
Jelena Novaković
CEO
naturalija

Phone

+381 65 3302 205

Email

naturalijafood@gmail.com

Novosti

Ukoliko želite da dobijete informacije o lansiranju proizvoda ostavite svoj e-mail, poslaćemo vam i besplatan e-book:

    Follow us

    X